Welke woonbeurzen openen weer in het voorjaar 2022?

Woonbeurzen zijn de ideale plek om inspiratie op te doen voor je huis en tuin. Voor het jaar 2022 staat weer een uiteenlopend aanbod woonbeurzen op de agenda. Na een bezoek aan een of meerdere beurzen weet jij precies hoe jij je tuin of huis er volgens de laatste trends uit kunt laten zien.

Huis & Woon Beurs: 11 – 13 febr 2022

Als je plannen hebt om te gaan verbouwen of je woning te verduurzamen, dan kan de Huis & Woon Beurs in de evenementenhal van Hardenberg jou goed op weg helpen. Je kunt deze beurs van 11 t/m 13 februari bezoeken en vragen over je hypotheek stellen of je bouwplannen door een aannemer laten beoordelen. Na het gratis professioneel advies weet jij tot in detail wat nodig is om van jouw huis nog meer een thuis te maken.

Tuin & Sfeer Beurs: 11 – 13 febr 2022

In de MartiniPlaza in Groningen kun je van 11 t/m 13 februari een kijkje nemen op de Tuin&Sfeer beurs om inspiratie op te doen voor de inrichting van je tuin. Laat je aangenaam verrassen door de mogelijkheden die er zijn om jouw buitenleven naar een hoger niveau te tillen.

Tuinbeurs TuinIdee: 17 – 20 febr 2022

Heb jij al een droomtuin in gedachten en wil je kijken of je deze kunt waarmaken? Van 17 t/m 20 februari kun jij in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch je plannen voorleggen aan een hovenier op de tuinbeurs TuinIdee. Bovendien ontvang je hier waardevolle tips over het realiseren van jouw ideale tuin.

Beurs Eigen Huis: 25 – 27 mrt 2022

In maart vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Beurs Eigen Huis plaats van 25 t/m 27 maart. Neem je kinderen gezellig mee en laat ze actief aan de slag gaan op het Kinder Knutselplein. Het geeft jou en je partner de tijd om in alle rust ideeën op te doen voor de verbouw of verduurzaming van jullie woning. De aanwezigheid van leveranciers en adviseurs maakt het voor jou mogelijk om ze het hemd van het lijf te vragen.

Exclusive Spring Fair: online

Hoewel deze beurs in 2022 niet toegankelijk is, kun je op de website wel een kijkje nemen om te zien welke bedrijven normaal gesproken aanwezig zijn op deze beurs. Hopelijk wordt deze beur rond Pasen in 2023 weer georganiseerd. Na een bezoekje op hun website heb je vast inspiratie opgedaan die jou helpt om jouw woondroom te realiseren.

Plan je bezoek

Kijk welke woonbeurzen jij wilt bezoeken en zet de data direct in je agenda om geen kans op gratis advies en wooninspiratie te missen. In de loop van 2022 zullen jouw huis en tuin met alle tips helemaal naar jouw zin zijn aangepakt.

You May Also Like

gietijzeren radiatoren

Ontdek de tijdloze klasse van gietijzeren radiatoren

Waarom kiezen voor gietijzeren radiatoren?

Prefab woningen: de toekomst van duurzaam wonen

Duurzaam slapen op een milieuvriendelijk matras