Welke karakteristieke decoratie past bij jou?

Vandaag de dag zien veel huiskamers er allemaal hetzelfde uit, en dat terwijl een huiskamer toch echt een mooie afspiegeling van je persoonlijkheid kan zijn. Met mooie decoratiestukken die echt bij jou passen, creëer je een karakteristieke en eigen stijl in huis. Decoratie waarmee je dit waar kan maken vind je op Kavel84.nl. Lees hieronder welke karakteristieke decoratie het beste bij jou past.

Een stoere uitstraling

Een uitgesproken stijl is die van tatoeages die door tattoo artiesten Old School genoemd wordt. Dit zijn afbeeldingen van bijvoorbeeld een zwaluw, zeilschip of een anker, getekend op een bepaalde manier en voornamelijk met rood ingekleurd. Met afbeeldingen in deze Old School stijl, voornamelijk bekend van tatoeages dus, krijg je een stoere uitstraling. Als je zelf erg fan bent van tatoeages en de kleur rood staat in jouw stijl centraal, is de Old School stijl gemaakt voor jou. Je kunt bijvoorbeeld decoratie vinden in de vorm van servies, zoals borden en kommen, met prachtige Old School afbeeldingen.

Een verfijnde smaak

Voor iemand met een meer verfijnde smaak zijn er vazen met een stijl die je aan Japan doet denken. De verfijnde tekeningen van bijvoorbeeld bloesem zijn uniek en beschilderd met de hand, waardoor geen enkele vaas hetzelfde is. Het materiaal van een vaas als deze is porselein, wat een prachtig authentieke uitstraling heeft. Houd je van kunst en met name van de verfijnde, traditionele schilderijen uit het oosten van Azië? Dan zijn deze karakteristieke vazen echt wat voor jou.

Modern en origineel

Wie van kleurtjes houdt en het liefste net wat afwijkt van de grote menigte, is hier aan het juiste adres. De opties voor moderne, strak vormgegeven decoratie met een unieke twist zijn enorm. Zo zijn er vazen met een ontwerp dat is geïnspireerd op Romeinse vazen, maar dan met diepe kleuren en strakke lijnen. Ook is er bijvoorbeeld een bijzettafel met een kleur als dat van olie: afhankelijk van het lichtinval zie je alle kleuren van de regenboog. Als je op zoek bent naar moderne decoratie waarmee je een statement maakt, is deze bijzettafel echt je ding.

 

You May Also Like

gietijzeren radiatoren

Ontdek de tijdloze klasse van gietijzeren radiatoren

Hoe richt je je eetkamer in?

Waarom kiezen voor gietijzeren radiatoren?

Prefab woningen: de toekomst van duurzaam wonen