4 verschillende soorten deuren voor in jouw interieur

Naast de keuze voor het juiste meubilair, kleur en stijl van jouw ruimte, is het uitkiezen van een stijlvolle deur ook zeer belangrijk. De deur is namelijk het eerste wat bezoekers zien als ze binnenkomen en het kunnen echte eyecatchers zijn in jouw interieur. GewoonGers heeft een groot aanbod aan verschillende soorten deuren, met advies op maat. In deze blog bespreken we 4 verschillende deuren, zodat je een deur kan vinden die het beste bij jouw stijl past. Lees verder!

Taatsdeuren

Taatsdeuren zijn een type deur die zijn ontworpen om ruimte te besparen. Het zijn deuren die zowel aan de onder- als bovenkant scharniert en vallen niet in een kozijn. Hij is daarom ook vanuit twee kanten te openen. Ze zijn meestal gemaakt van plaatstaal, met een krachtige, solide structurele constructie. Taatsdeuren kunnen worden gebruikt in interieurs van elke stijl, of het nu modern, klassiek of traditioneel is.

Schuifdeuren

Schuifdeuren zijn een veelzijdige oplossing voor interieurdesign. De schuifdeuren bestaan uit een frame dat aan het plafond of de muur wordt bevestigd, waarbij het frame wordt gebruikt om de deur te laten schuiven. Schuifdeuren zijn vooral een mooie optie in open ruimtes, omdat het twee kamers kan verdelen. Schuifdeuren worden gemaakt van verschillende materialen, zoals hout, metaal of kunststof. Schuifdeuren zijn stevig en stijlvol en sluiten perfect aan bij elk interieur.

Opdekdeuren

Opdekdeuren zijn een zeer populaire keuze voor een interieur. Ze zijn gemaakt met een hardhouten raamwerk en een multiplexplaat. De deurpanelen kunnen worden voorzien van een verschillend aantal verschillende texturen, kleuren en stijlen. Door de verschillende opties kun je een opdekdeur kiezen die perfect bij jouw interieur past. Bovendien zijn opdekdeuren zeer energie-efficiënt, wat betekent dat ze helpen om de warmte in jouw huis te behouden.

Deur wand combinatie

De laatste populaire optie is een deur-wandcombinatie. Deze combinatie bestaat uit twee kanten van een deur die worden gecombineerd met een wand. De wand is meestal gemaakt van hout of multiplex, afhankelijk van de stijl die je kiest. De deurpanelen kunnen worden voorzien van verschillende texturen, kleuren en stijlen. De deur-wandcombinatie vormt een perfecte afscheiding tussen twee verschillende kamers, zodat je de privacy en rust waarborgt.

You May Also Like

gietijzeren radiatoren

Ontdek de tijdloze klasse van gietijzeren radiatoren

Waarom kiezen voor gietijzeren radiatoren?

Prefab woningen: de toekomst van duurzaam wonen

Duurzaam slapen op een milieuvriendelijk matras